Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 900g1758kcal168.2g0g121.5g0g
Amerikansekoitus, Apetit270g76kcal4.9g12.1g0.5g6.5g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g54g151kcal10.3g0g11.9g0g
Ruohosipuli 23g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.5g
Kuohukerma,valio,2dl180g612kcal3.6g5.4g63g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit225g293kcal6.8g4.5g29.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3303g5789kcal388.2g44.8g452.6g14g
Valittu annoskoko1652g2894kcal194.1g22.4g226.3g7g
Annoskoko puolitettuna826g1447kcal97.1g11.2g113.2g3.5g
Arvot/100g100g175kcal11.8g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531