Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 563g102kcal3.2g14.1g2.3g3.9g
Sipulikuutiot rainbow11g1.1kcal0.2g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g563g197kcal5.6g36.6g2.8g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa281g225kcal12.7g36.6g2.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa169g506kcal38.8g0g38.8g0g
Basilika, tuore56g23kcal1.7g2.8g0.4g2.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3303g2125kcal125.8g183.6g94.4g12.6g
Valittu annoskoko1651g1063kcal62.9g91.8g47.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna826g531kcal31.5g45.9g23.6g3.2g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.6g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511