Porkkana-broileri jauheliha

Porkkana-broileri jauhelihamakaronilaatikko
4-6:lle

1 pss
Myllyn Paras Ruisraketti Makaronia TAI
1/3 pss Myllyn Paras Tumma Makaronia (6½-7 dl)
300-400 g
broilerijauhelihaa
1
iso sipuli tai 1 pss pakastesipulikuutioita
2 rkl
rypsiöljyä
2-3
porkkanaa
1½ tl
suolaa
2 tl
currya
1½ tl
paprikaa
3
kananmunaa

1 l
maitoa

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli kevyesti öljyssä.

Jos et saa broilerijauhelihaa, käytä broilerisuikaleita.

Sekoita joukkoon hienoksi raastetut porkkanat ja mausta seos.

Raaste kypsyy paiston aikana.

Voitele iso uunivuoka öljyllä ja kaada keittämättömät makaronit pohjalle ja sekoita joukkoon kuuma jauhelihaporkkanaseos.

Vatkaa munat ja maito hyvin sekaisin ja kaada vuokaan.

Kypsennä 200-asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti.

Anna laatikon vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen.

Lisäkkeeksi maistuu mauste- ja tuorekurkulla höystetty salaatti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Kirpie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 119g170kcal14.9g0.4g12.2g0g
Maito, Ykkös750g307kcal24.7g36g7.5g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras281g984kcal38g184.4g8.2g16.9g
Ruokaöljy keskiarvo 11g93kcal0g0g10.5g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 107g35kcal0.7g5.9g0.2g2.7g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g300g384kcal44.7g0g27g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.9g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3303g3989kcal248g461.2g131.6g42g
Valittu annoskoko1652g1994kcal124g230.6g65.8g21g
Annoskoko puolitettuna826g997kcal62g115.3g32.9g10.5g
Arvot/100g100g121kcal7.5g14g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72651