Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 6105g2587kcal598.9g24.4g6.1g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta1483g4225kcal229.8g3g370.6g0g
Voi 814g5905kcal9.7g3.3g661.7g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g630g3779kcal151.2g41.6g340.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 969g3199kcal19.4g29.1g339.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g39388kcal2018g202.8g3435.2g0g
Valittu annoskoko10000g19694kcal1009g101.4g1717.6g0g
Annoskoko puolitettuna5000g9847kcal504.5g50.7g858.8g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761