Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1406g2325kcal235.5g0g154.7g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)152g190kcal14.2g4.3g12.2g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 47g10kcal0.1g0.7g0g0g
Oliiviöljy 47g414kcal0g0g46.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3304g5879kcal499.6g10g427.6g0g
Valittu annoskoko1652g2939kcal249.8g5g213.8g0g
Annoskoko puolitettuna826g1470kcal124.9g2.5g106.9g0g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800