Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1050g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g35g19kcal2.1g1g0.7g35g
Kuivahiiva, annos 11g18g63kcal7.9g7g1g0g
Soijajauhot, Soyolk158g630kcal61.4g25.2g31.5g18.9g
Vehnälese 140g319kcal18.6g21.6g6.3g52.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl147g1323kcal0g0g147g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 105g708kcal28.2g7.2g60.9g12.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3304g6125kcal236.4g124g494.8g238.6g
Valittu annoskoko1652g3063kcal118.2g62g247.4g119.3g
Annoskoko puolitettuna826g1531kcal59.1g31g123.7g59.7g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362