Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 588g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 29g22kcal3.9g0.3g0.1g2g
Vehnälese 47g107kcal6.3g7.2g2.1g17.6g
Ruislese 40g112kcal6g10.4g1.7g15.6g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g118g435kcal16.5g64.7g9.4g12.9g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)353g1235kcal42.3g243.4g6.7g17.6g
Vehnäjauho puolikarkea 470g1614kcal47.9g329.2g5.6g16.5g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3304g7087kcal245.8g1319.8g51.2g164.4g
Valittu annoskoko1652g3543kcal122.9g659.9g25.6g82.2g
Annoskoko puolitettuna826g1772kcal61.5g330g12.8g41.1g
Arvot/100g100g215kcal7.4g39.9g1.5g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948