Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen239g61kcal2.2g11g1g4.8g
Paprika keltainen 239g72kcal2.2g12.2g0.5g4.8g
Sipuli (käsittelemätön)654g177kcal8.5g31.4g1.3g11.1g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)450g90kcal2.7g15.7g1.3g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g53g475kcal0g0g52.7g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3304g1790kcal32.8g146g114g45.2g
Valittu annoskoko1652g895kcal16.4g73g57g22.6g
Annoskoko puolitettuna826g447kcal8.2g36.5g28.5g11.3g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174