Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale1029g3293kcal123.5g0g308.7g0g
Sipuli (kuorittu)1211g327kcal15.7g58.1g2.4g20.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g73g76kcal5.7g11.8g0.4g1.5g
Suolasienet (rouskuja)1513g303kcal24.2g75.7g7.6g0g
Tomaattimurska, 1 prk4843g1298kcal29.1g256.7g9.7g67.8g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g61g14kcal0.3g2.7g0.2g0g
Basilika, kuivattu 61g154kcal8.7g12.4g2.4g24.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1211g3997kcal24.2g36.3g423.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18921kcal462.8g907.4g1510.2g228.8g
Valittu annoskoko10000g9460kcal231.4g453.7g755.1g114.4g
Annoskoko puolitettuna5000g4730kcal115.7g226.9g377.6g57.2g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943