Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g510g479kcal2.5g112.1g2.5g0g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu38g39kcal3g6.1g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Soijakastike 30g18kcal1.5g2.8g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g600g779kcal125.9g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g3323kcal273.6g270.8g114.6g11.8g
Valittu annoskoko1656g1661kcal136.8g135.4g57.3g5.9g
Annoskoko puolitettuna828g831kcal68.4g67.7g28.7g3g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451