Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 700g971kcal87.5g2.1g68.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki854g478kcal72.6g42.7g1.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g58g348kcal12.2g3.8g31.3g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka17g68kcal0g16.9g0g0g
Canderel makeutusjauhe27g105kcal0.8g25.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g3940kcal346.2g181.8g203.2g0g
Valittu annoskoko1656g1970kcal173.1g90.9g101.6g0g
Annoskoko puolitettuna828g985kcal86.6g45.5g50.8g0g
Arvot/100g100g119kcal10.5g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116856