Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 297g90kcal3.7g14.2g0.6g5g
Valkopippuri 12g33kcal1.2g5g0.2g3.1g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt359g165kcal11.5g17.3g5.4g0g
Pekoni rasvainen 252g946kcal30.2g0g93.1g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 719g993kcal134.8g0g50.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g4453kcal362.8g73g299.2g16.2g
Valittu annoskoko1656g2227kcal181.4g36.5g149.6g8.1g
Annoskoko puolitettuna828g1113kcal90.7g18.3g74.8g4.1g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197849