Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha360g598kcal68.4g0g36g0g
Kaali, valkokaali450g95kcal5.4g15.3g0.9g9.5g
Kesäkurpitsa zucchini 495g89kcal2.8g12.4g2g3.5g
Purjosipuli 180g41kcal3.3g4.3g0.4g3.8g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g41g34kcal1.7g7.7g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu4.5g3.6kcal0.1g0.8g0g0.1g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow14g122kcal0g0g13.5g0g
Hunaja 14g45kcal0.1g10.9g0g0g
Hunaja 6.3g21kcal0g5.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g2106kcal164g114.4g105.8g34.8g
Valittu annoskoko1656g1053kcal82g57.2g52.9g17.4g
Annoskoko puolitettuna828g527kcal41g28.6g26.5g8.7g
Arvot/100g100g64kcal5g3.5g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821