Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g15g81kcal0g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Bataatti, kuorittu 644g521kcal10.1g108.4g0.3g19.3g
Lanttu 614g177kcal6.1g28.3g1.8g11.1g
Purjosipuli 135g31kcal2.4g3.2g0.3g2.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g56g157kcal10.7g0g12.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g2057kcal65g301g48.6g73g
Valittu annoskoko1656g1029kcal32.5g150.5g24.3g36.5g
Annoskoko puolitettuna828g514kcal16.3g75.3g12.2g18.3g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951