Juuressose

1. Kuori ja paloittele juurekset.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suola.

Keitä lanttu- ja porkkanapaloja n. 5 minuuttia.

Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä juurekset aivan kypsiksi, ettei soseeseen jää paakkuja.

Jätä keitinliemi juuresten joukkoon.

Soseuta juurekset.

Lisää maito, rasva ja sokeri.

Kuumenna sose vielä ja tarjoa puolukkaisten jauhelihapihvien kanssa.

Pirkkaresepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 281g81kcal2.8g12.9g0.8g5.1g
Porkkana 225g74kcal1.4g12.5g0.5g5.7g
Peruna, vanha, kuorittu 450g343kcal8.5g69.8g0.9g4.5g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt113g52kcal3.6g5.4g1.7g0g
Voi 16g114kcal0.2g0.1g12.8g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g1346kcal33g205.8g33.4g30.6g
Valittu annoskoko1656g673kcal16.5g102.9g16.7g15.3g
Annoskoko puolitettuna828g336kcal8.3g51.5g8.4g7.7g
Arvot/100g100g41kcal1g6.2g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279644