Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 600g105kcal11g2.4g3g11.4g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Vesi360g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai48g168kcal5.8g34.1g1g1.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl480g408kcal6.7g21.1g33.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g48g350kcal0.5g0.5g38.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g2127kcal51.2g127.8g152.4g29.6g
Valittu annoskoko1656g1064kcal25.6g63.9g76.2g14.8g
Annoskoko puolitettuna828g532kcal12.8g32g38.1g7.4g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525