Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 960g3077kcal257g0g229.8g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras84g224kcal7.1g43g0.8g11.3g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 276g126kcal8.3g13.2g4.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g36g1.1kcal0g0.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g7018kcal552.6g142g471.4g32.8g
Valittu annoskoko1656g3509kcal276.3g71g235.7g16.4g
Annoskoko puolitettuna828g1755kcal138.2g35.5g117.9g8.2g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347