Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman89g151kcal10.6g0g8.9g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g11g41kcal1.5g8g0.3g0.5g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g33g93kcal0.8g1.2g9.3g0g
Kananmuna kuoreton 24g35kcal3g0.1g2.5g0g
Sipuli 6.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g645kcal32.2g19.4g42g1.2g
Valittu annoskoko166g323kcal16.1g9.7g21g0.6g
Annoskoko puolitettuna83g161kcal8.1g4.9g10.5g0.3g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.8g12.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144