Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali96g20kcal1.1g3.2g0.2g2g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g40g48kcal7.6g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.8g7.2kcal0g0g0.8g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki20g17kcal0.3g0.9g1.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g193kcal18.4g9.6g8.8g4.6g
Valittu annoskoko166g97kcal9.2g4.8g4.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna83g48kcal4.6g2.4g2.2g1.2g
Arvot/100g100g58kcal5.5g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935