Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala15g48kcal2.2g8.8g0.4g1.5g
Maitojuoma, profeel, valio50g10kcal1.6g0.9g0g0.7g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 15g6.4kcal1.5g0.1g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g63g41kcal6.9g2.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g350kcal28.2g32.8g11.8g4.4g
Valittu annoskoko166g175kcal14.1g16.4g5.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna83g88kcal7.1g8.2g3g1.1g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040