Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 42g32kcal0.8g6.5g0.1g0.4g
Bataatti, kuorittu 28g23kcal0.4g4.7g0g0.8g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 28g10kcal0.3g1.5g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%9g10kcal0.3g0.3g0.9g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto9g26kcal1.8g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g214kcal7.6g26.2g7.4g4g
Valittu annoskoko166g107kcal3.8g13.1g3.7g2g
Annoskoko puolitettuna83g53kcal1.9g6.6g1.9g1g
Arvot/100g100g64kcal2.3g7.9g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902