Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 23g17kcal3.9g0g0.2g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g56g37kcal1g6.8g0g0g
Palsternakka 11g7.2kcal0.1g1.3g0g0.5g
Kalaliemikuutio 0.8g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g128kcal10.2g17g0.6g1g
Valittu annoskoko166g64kcal5.1g8.5g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna83g32kcal2.6g4.3g0.2g0.3g
Arvot/100g100g38kcal3.1g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075