Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 16g51kcal1.6g10.3g0.2g0.5g
Herne 19g13kcal0.9g1.8g0.1g0.6g
Maustekurkku sokerisuolattu 18g3.6kcal0.1g0.5g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g47g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Maissi, purkki Rainbow15g8.9kcal0.3g1.4g0.2g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 4.7g11kcal0.7g0.1g0.8g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 47g43kcal7.4g1.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g281kcal22.8g34.6g4.6g4.2g
Valittu annoskoko166g141kcal11.4g17.3g2.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna83g70kcal5.7g8.7g1.2g1.1g
Arvot/100g100g85kcal6.9g10.4g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221