Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g36g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Lanttu 29g8.4kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Soijarouhe, tumma, 30g7.3g24kcal3.6g2.2g0g0.4g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g2.2g5.1kcal0.1g0.6g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.9g2.8kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g15g18kcal0.5g0.5g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g171kcal11g20.8g4.4g5.4g
Valittu annoskoko166g85kcal5.5g10.4g2.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna83g43kcal2.8g5.2g1.1g1.4g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.3g1.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122304