Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio44g123kcal1.1g1.5g12.3g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 42g124kcal0.6g2.7g12.5g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 18g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro6.6g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Hunaja 2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Sinappi (teollinen)2.2g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0g
Porkkana 11g3.6kcal0.1g0.6g0g0.3g
Anjovis-filee, 1 kpl13g28kcal1.2g1.8g1.7g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 13g2.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g611kcal7.2g22.6g53.2g2.6g
Valittu annoskoko166g305kcal3.6g11.3g26.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna83g153kcal1.8g5.7g13.3g0.7g
Arvot/100g100g184kcal2.2g6.8g16g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167171