Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 125g33kcal2g4.4g0.3g2.4g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g3.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g261kcal4.8g11.8g21g5.6g
Valittu annoskoko166g131kcal2.4g5.9g10.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna83g65kcal1.2g3g5.3g1.4g
Arvot/100g100g79kcal1.4g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180