Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet50g12kcal0.9g1.4g1.3g1g
Gorgonzola-uusto, annos 50g38g122kcal7.1g0.4g10.1g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml63g94kcal1.2g1.6g9.4g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g468kcal19.4g9.2g41.6g2.6g
Valittu annoskoko166g234kcal9.7g4.6g20.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna83g117kcal4.9g2.3g10.4g0.7g
Arvot/100g100g141kcal5.8g2.8g12.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215300