Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 66g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Parsakaali brokkoli 55g19kcal2.5g1.1g0.2g1.4g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g44g151kcal11g26g1g4.7g
Persilja 1.8g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g385kcal27.8g61.6g2.6g15.8g
Valittu annoskoko166g193kcal13.9g30.8g1.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna83g96kcal7g15.4g0.7g4g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549