Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g88g101kcal19.3g0g2.2g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Flora kevyt ruoka 7%44g37kcal0.4g2g3.1g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g4.4g7kcal0.4g1.4g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g26g29kcal0.8g1.7g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g426kcal41.8g10.2g23.6g0g
Valittu annoskoko166g213kcal20.9g5.1g11.8g0g
Annoskoko puolitettuna83g107kcal10.5g2.6g5.9g0g
Arvot/100g100g128kcal12.6g3.1g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251393