Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Kuohukerma31g107kcal0.6g0.9g11g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 4.7g18kcal0.1g0.1g2g0g
Paprika punainen 16g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Tonnikala öljyssä 47g89kcal12.8g0g4.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g592kcal40.4g5g45.2g1g
Valittu annoskoko166g296kcal20.2g2.5g22.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna83g148kcal10.1g1.3g11.3g0.3g
Arvot/100g100g178kcal12.1g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005