Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 98g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]26g89kcal3.1g0g9.7g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio11g31kcal2.1g0g2.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)22g35kcal0.6g0.6g3.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana332g380kcal13g6.8g35.2g1.6g
Valittu annoskoko166g190kcal6.5g3.4g17.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna83g95kcal3.3g1.7g8.8g0.4g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272