Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g47g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Basilika, tuore 4.4g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g73g94kcal9.5g0.2g6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 5g15kcal0.4g2.8g0.1g0.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen9g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %13g23kcal2.7g0.1g1.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g9g24kcal2.8g0.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g453kcal32.2g11.2g30.4g3g
Valittu annoskoko166g226kcal16.1g5.6g15.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna83g113kcal8.1g2.8g7.6g0.8g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.4g9.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434202