Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g55g202kcal7.7g39.4g1.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 55g19kcal2.5g1.1g0.2g1.4g
Katkarapu pienet (pirkka)39g26kcal5.9g0g0.3g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g619kcal32.4g82g17.4g3.2g
Valittu annoskoko166g309kcal16.2g41g8.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna83g155kcal8.1g20.5g4.4g0.8g
Arvot/100g100g186kcal9.7g24.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886