Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.7g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g28g9kcal0.3g1.3g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g209kcal16.6g15g8.2g1g
Valittu annoskoko167g104kcal8.3g7.5g4.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna83g52kcal4.2g3.8g2.1g0.3g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571