Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen14g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Kukkakaali 39g10kcal0.7g0.9g0.1g0.9g
Parsakaali brokkoli 39g14kcal1.8g0.8g0.1g1g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g35g42kcal1.2g1.3g3.5g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g3.5g12kcal0.7g0g1g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)4.2g16kcal1.2g0.1g1.2g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g28g70kcal5.1g0g5.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.5g26kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g386kcal21.6g7.4g28.8g4.4g
Valittu annoskoko166g193kcal10.8g3.7g14.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna83g96kcal5.4g1.9g7.2g1.1g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977