Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 20g79kcal0g19.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.6g0.2g0.7g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Mustikka metsä- 53g23kcal0.3g3.4g0.3g1.7g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki38g21kcal3.2g1.9g0.1g0g
Kaurahiutale 6g23kcal0.9g3.4g0.4g0.6g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g691kcal17.4g84g29.4g6g
Valittu annoskoko167g346kcal8.7g42g14.7g3g
Annoskoko puolitettuna83g173kcal4.4g21g7.4g1.5g
Arvot/100g100g208kcal5.2g25.2g8.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235271