Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 14g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Hapankaali 56g16kcal0.6g2.4g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste28g7kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen28g39kcal5.3g0g2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g180kcal12.8g13.8g7.4g4.8g
Valittu annoskoko167g90kcal6.4g6.9g3.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna83g45kcal3.2g3.5g1.9g1.2g
Arvot/100g100g54kcal3.8g4.1g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417