Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 7g5.2kcal0.9g0.1g0g0.5g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 14g41kcal1.2g7.5g0.3g1.9g
Grahamjauho 35g115kcal3.7g21.2g0.8g3.5g
Vehnäjauho puolikarkea 38g130kcal3.8g26.4g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g624kcal19.2g110.4g8g14.4g
Valittu annoskoko167g312kcal9.6g55.2g4g7.2g
Annoskoko puolitettuna83g156kcal4.8g27.6g2g3.6g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.4g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901