Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste28g7.3kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 35g27kcal0.7g5.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g171kcal12.8g14.4g6.6g2.2g
Valittu annoskoko167g86kcal6.4g7.2g3.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna83g43kcal3.2g3.6g1.7g0.6g
Arvot/100g100g51kcal3.8g4.3g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355