Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman25g43kcal3g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 6.2g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Palsternakka 9g6kcal0g1.1g0g0.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Juuriselleri 8.6g2.7kcal0.1g0.4g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.5kcal0.2g1.6g0g0.1g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g127kcal6.8g7.4g5g2.4g
Valittu annoskoko167g64kcal3.4g3.7g2.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna83g32kcal1.7g1.9g1.3g0.6g
Arvot/100g100g38kcal2g2.2g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512