Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.9g8.5kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.6g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g63g14kcal0.9g2.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g1.6g3.7kcal0g0.4g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl31g106kcal0.6g0.9g11g0g
Katkarapu 56g39kcal8.1g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g356kcal20g9g26g0.6g
Valittu annoskoko167g178kcal10g4.5g13g0.3g
Annoskoko puolitettuna84g89kcal5g2.3g6.5g0.2g
Arvot/100g100g107kcal6g2.7g7.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272528