Kanapiirakka

Yhdistä pohjan ainekset, kaada leivinpaperilla vuorattuun piirakkavuokaan.

Paista kanasuikaleet tilkassa öljyä, lisää ruskistumisen jälkeen sipulit ja chili.

Mausta.

Lisää kypsymisen loppuvaiheessa paloiteltu kesäkurpitsa.

Kaada/asettele seos piirakkapohjan päälle.

Paista 200c n. 30min.

Mausteina itsellä:
- reippaasti suolaa (myös piirakkapohjassa)
- paprikajauhetta n. 2tl
- korianterinsiemeniä rouhittuna n. 1rkl
- mustapippuria myllystä n. 1tl
- cayennepippuria ja juustokuminaa molempia n. ½tl

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 534 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki39g22kcal3.3g2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Spelttijauho, täysjyvä, puolikarkea (Birkkala), annos 65g19g60kcal2.8g11.1g0.5g1.9g
Ruokasooda 0.5g0kcal0g0g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)47g52kcal10.8g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g4.7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Oliiviöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g358kcal36.8g30.6g9.4g5.2g
Valittu annoskoko167g179kcal18.4g15.3g4.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna84g90kcal9.2g7.7g2.4g1.3g
Arvot/100g100g107kcal11g9.2g2.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410917