Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 39g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Sokeri 22g90kcal0g22.2g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g16g55kcal0.3g13.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 34g42kcal3.7g0.1g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g107kcal3.2g21.9g0.4g1.1g
Grahamjauho 6.3g21kcal0.7g3.8g0.1g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.3kcal0g1.5g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g3.7g12kcal0.3g2.3g0.1g0.7g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 13g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana334g874kcal17g136.8g27.4g6.8g
Valittu annoskoko167g437kcal8.5g68.4g13.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna83g219kcal4.3g34.2g6.9g1.7g
Arvot/100g100g262kcal5.1g41g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443604