Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet499g114kcal9g13.5g12.5g9.5g
Gorgonzola-uusto, annos 50g374g1213kcal71.1g3.7g101.1g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml624g936kcal12.5g15.6g93.6g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Valkosipuli 37g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3320g4676kcal194.4g89.8g415.2g24.8g
Valittu annoskoko1660g2338kcal97.2g44.9g207.6g12.4g
Annoskoko puolitettuna830g1169kcal48.6g22.5g103.8g6.2g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215300