Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 30g122kcal0g29.9g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala150g480kcal22.5g88.5g3.9g15g
Maitojuoma, profeel, valio500g100kcal16.5g9g0g7.5g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 150g64kcal14.7g0.6g0.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 150g208kcal18.7g0.4g14.7g0g
Oliiviöljy 38g332kcal0g0g37.5g0g
Ruokasuola jodioitu 7.5g0.2kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g625g406kcal68.7g26.2g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3320g3503kcal282.2g329g116.2g45g
Valittu annoskoko1660g1751kcal141.1g164.5g58.1g22.5g
Annoskoko puolitettuna830g876kcal70.6g82.3g29.1g11.3g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040