Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g749g824kcal179.7g0g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)250g67kcal3.2g12g0.5g4.2g
Margariini 80% keskiarvo37g266kcal0.1g0.1g30g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g624g687kcal18.7g20g62.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3320g3687kcal403.4g64.2g208.2g8.4g
Valittu annoskoko1660g1844kcal201.7g32.1g104.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna830g922kcal100.9g16.1g52.1g2.1g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486