Tonnikalapasta

Tarkista spagetin pakkauksesta veden määrä, lisää kanaliemikuutio ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää spagetti, anna kiehua ohjeen mukaan kunnes halutun pehmeää.

Kaada tomaattimurska ja tonnikala pannulle/kasariin ja lämmitä kunnes alkaa kuplia, sekoittele hetken kunnes kastike kauttaaltaan kuumaa (älä kiehuta!).

Lisää joukkoon juustoraastetta sopiva määrä.

Mausta basilikalla ja oreganolla.

Valuta spagetit, annostele kastike päälle, lisää päälle vielä juustoraastetta.

Koristele tuoreella basilikalla.

Disinte
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore60g24kcal1.9g3g0.5g2.3g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )60g540kcal0g0g60g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)20g52kcal2.6g2.4g3.6g0.1g
Emmental juustoraaste (Euroshopper), annos 100g100g360kcal28g0.1g28g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)800g240kcal8g32g3.2g1.6g
Tonnikala, Eldorado (paloja vedessä)370g429kcal94.4g0g3g0g
Spaghetti integrali (täysjyvä), Barilla250g843kcal33.7g168g5g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3320g4975kcal337.2g411g206.6g38g
Valittu annoskoko1660g2488kcal168.6g205.5g103.3g19g
Annoskoko puolitettuna830g1244kcal84.3g102.8g51.7g9.5g
Arvot/100g100g150kcal10.2g12.4g6.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=32013