Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl8g72kcal0g0g8g0g
Punajuuri 1000g384kcal10g69g2g25g
Hunaja 20g66kcal0.1g16.2g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g360g1080kcal75.6g3.6g75.6g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 88g11kcal1g0.9g0.2g0.9g
Rucola, lautaselinen n. 30g84g13kcal0.8g1.7g0.2g1.2g
Pinjansiemenet, Parrots100g620kcal29g13g55g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3320g4491kcal233g208.8g282g61.6g
Valittu annoskoko1660g2246kcal116.5g104.4g141g30.8g
Annoskoko puolitettuna830g1123kcal58.3g52.2g70.5g15.4g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252