Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman887g1507kcal106.4g0g88.7g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g111g410kcal15.4g80.3g2.8g4.5g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g332g931kcal7.6g11.6g93.1g0g
Kananmuna kuoreton 244g348kcal30.5g0.7g25g0g
Sipuli 67g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 8.9g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Mineraalisuola keskiarvo 11g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3320g6451kcal322.8g194.4g419.6g11.6g
Valittu annoskoko1660g3226kcal161.4g97.2g209.8g5.8g
Annoskoko puolitettuna830g1613kcal80.7g48.6g104.9g2.9g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144