Jauhelihapasta kalkkunasta ja kesäkurpitsasta

Pese ja leikkaa suuren kesäkurpitsan päätykovat pois.

Suikaloi pituussuunnassa omenankuorintaveitsellä nauhapastan paksuiseksi koko kurpitsa.

Puolita kaikki pestyt kirsikkatomaatit (1/2 rasiaa), silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Laita pannulle öljy, kuumenna se ja paista siinä kalkkunanjauheliha.

Lisää sipulit ja tomaattipyree.

Lisää mausteet, suola, tomaatit ja ketsuppi kun sipulitkin ovat kypsyneet ja viimeiseksi kesäkurpitsaviipaleet.

Paista vielä muutama minuutti kunnes kesäkurpitsasuikaleet ovat pehmeitä ja taipuvaisia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 369 grammaa

Mei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Kirsikkatomaatti, 50g188g38kcal1.1g7.1g0.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g53g39kcal2.4g6.8g0.1g0g
Kalkkunan Jauheliha (Kariniemi), annos 400g600g834kcal114g0g42g0g
Heinz ketsuppi27g28kcal0.2g6.5g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g3g11kcal0.4g1.9g0.2g0g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Sipuli, kokonainen 50g150g41kcal1.9g7.2g0.3g1g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3321g2524kcal250.6g97.2g121.8g15g
Valittu annoskoko1661g1262kcal125.3g48.6g60.9g7.5g
Annoskoko puolitettuna830g631kcal62.7g24.3g30.5g3.8g
Arvot/100g100g76kcal7.5g2.9g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325696